3 tips om liefdesverdriet te verwerken

      Geen reacties op 3 tips om liefdesverdriet te verwerken

Vergelijk jezelf niet met anderen

Waar de een met een gebroken hart het graf in gaat, lijkt een ander meteen na een verbroken relatie weer de volgende aan te gaan. Het heeft geen zin om jezelf te vergelijken met anderen want we hebben allemaal ons eigen proces. Hoewel het niet aanbevolen is om meteen in een nieuwe relatie te springen, want misschien is dat een manier om het verwerken uit de weg te gaan. Maar erin blijven hangen is ook weer niet goed. Daarvoor is tip 2 belangrijk.

 

2. Kies ervoor om je liefdesverdriet te verwerken

Erin blijven hangen is niet goed. Het doet niets voor je om je hele leven met een gebroken hart rond te zeulen. Het leven is zo kort en kostbaar. En de ander gaat waarschijnlijk wel gewoon door met zijn of haar leven zonder nog aan jou te denken. De beste wraak is om verder te gaan met je leven, los te laten en gelukkig te worden. Maak daarom de keuze om je liefdesverdriet te verwerken.

 

3. Wees lief voor jezelf

Dit is geen tijd om heel streng te zijn voor jezelf. Ga zachtaardig met jezelf om en gun jezelf extraatjes die je normaal jezelf niet zo zou gunnen. Dat hoeft niet per se materieel te zijn. Gun jezelf een avondje op de bank. Gun jezelf lekker uithuilen met een vriendin. Gun jezelf een wandeling in de natuur. Het zal je goed doen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.