Beauty tips voor de getinte of donkere huidtinten.

Kleuren voor alle huidtinten.

Make-up is leuk om mee te experimenteren en kan er geweldig uit zien wanneer het goed gedaan is. Maar vele van ons durven het niet aan, of zijn niet zeker genoeg om de verschillende soorten cosmetica en kleuren die er zijn te verkennen. Make-up kan je beste vriend of je ergste vijand zijn, maar er is hoop voor ons allemaal

Er zijn bepaalde make-up kleuren die bij alle donkere huidtinten passen, van karamel tot donkere chocolade. Het hebben van deze kleuren in je make-up tas kan je helpen er geweldig uit te zien en dat is natuurlijk goed voor het zelfvertrouwen en je uitstraling.

Beauty tips voor de getinte of donkere huidtinten.

Paarse eyeliner of oogschaduw. Het aanbod paars tinten, van mauve tot violet oogschaduw, ziet er geweldig uit op donkere huidtinten. Ze helpen donkerbruine ogen eruit springen en geven een mysterieuze kleur. Je kunt het donkerpaars gebruiken om Smokey eyes mee te maken. Je zou ook kunnen overwegen donkere bruine eyeliner in plaats van zwart te dragen, omdat de zwarte eyeliner een harde blik kan geven.

Berry rode lippenstift

Deze kleur valt tussen helderrood en donkerrode lippenstift, deze kleur werkt voor alle donkere huidtinten. Bij het kiezen van je lipliner kleur, kies er een die is zo dicht mogelijk bij de natuurlijke kleur van je lippen ligt.

Geen blush???

Je zult misschien denken dat je blush niet direct nodig hebt, maar het is een goede manier om je jukbeenderen te definiëren. Roze blush, variërend van koraal roze tot donker fuchsia, kunnen goed werken, afhankelijk van je huidtint. De lichtere huidtinten gaan stralen met een koraal kleurige blush, terwijl de donkere huidtinten stralen met een fuchsia kleurige blush.

Champagne oogschaduw

Deze neutrale kleur helpt je, om je ogen een popeffect te geven, terwijl deze kleur jook een gezonde en heldere uitstraling geeft. Je kunt het aanbrengen op de binnenste hoeken van je ogen om je ogen groter te laten lijken.

Wilt u nog meer tips? Deze kunt u vinden bij Houseoflou. De website voor vrouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *