By loulou

      Geen reacties op By loulou

By loulou

Maak kennis met de tassen van by Lou Lou, want deze modern vormgegeven by LouLou tassen zijn een lust voor het oog. By LouLou is een gerenommeerd modemerk die ook prachtige armbanden, oorbellen, ringen en colliers op de markt brengen. Lou Lou is een begrip in de modewereld. Met het design van de LouLou tassen bent u niet alleen verzekerd van kwaliteit, maar geniet u ook zeker van de geraffineerde klasse die juist zo kenmerkend is voor byLouLou.

 

By loulou tas Bag Anaconda | Vintage Croco
By loulou tassen

 

By loulou tassen

De by Lou Lou tassen worden in de volksmond ook wel gewoon als Lou Lou tassen aangeduid. Net als dat het modemerk by LouLou misschien beter bekend staat als Lou Lou. Hoe dan ook zijn de by LouLou tassen een must-have voor iedereen die met een fraai vormgegeven mode-item voor de dag wil komen. Kleine, modieuze en ook praktische modetassen, waarvan The Little Green Bag een goed voorbeeld van is. Maar ook hun eerste model, de Smart Little Bag is nog steeds erg gewild.

 

loulou

 

ByLouLou from Paris

By LouLou put haar inspiratie uit het Parijs van de 50-er jaren. De schitterende en de in allerlei soorten leer uitgevoerde by LouLou tassen zijn heel praktisch om tussendoor even een boodschap mee te doen en om uw smartphone in op te bergen. Anderzijds is de uitstraling zeer elegant, zodat u er ook zo mee op een feestje kunt verschijnen. Tel daar de sieradenlijn van by Lou Lou bij op en u begrijpt dat we hier met een modemerk te maken hebben waar u niet omheen kunt.

 

By lou lou in de winkel en online

De tassen van by Lou Lou zijn vrijwel overal verkrijgbaar in bijna alle modebewuste tassenwinkels in de steden. En kunt u bij u in de buurt niet slagen, kunt u de producten van Lou Lou natuurlijk ook nog altijd online bestellen.

 

by lou lou

 

Gevonden wat u zocht in dit artikel? Zo niet, vertel het ons!

 

Meer informatie:
Bezoek deze website om meer te lezen over By loulou tassen en andere loulou producten.

Ocho8.nl

– www.ocho8.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.