De tijd van gezelligheid komt er weer aan!

      Geen reacties op De tijd van gezelligheid komt er weer aan!

De feestdagen staan voor de deur. De tijd van gezelligheid is daarmee aangebroken! ’s Avonds onder een dekentje bij het haardvuur, warme chocolademelk of een kop thee, een fijn boek en overal kaarsjes. Familie en je thuis staan centraal. En wat is er dan fijner dan een huis wat gevuld is met prachtige decoraties en warmte? In de woonwinkel in Enschede vind je alles om je huis om te toveren tot een winters paradijs!

 

woonwinkel in enschede

Kerstbomen en nog veel meer…

Kies je dit jaar voor een echte dennenboom of eentje van kunststof? Wat je voorkeur ook heeft, prachtige kerstballen en lampjes mogen natuurlijk niet ontbreken. Behalve kerstballen heb je in de woonwinkel in Enschede keus uit vele decoraties om je boom te laten schitteren, zoals rendieren met glitters. Ook buiten de boom wil je warmte in je huis brengen om de feestdagen en de winter te vieren. Wat denk je van een zacht, wollig kleedje voor op de bank? Als je op zoek bent naar decoratie om neer te zetten op bijvoorbeeld je tafel of een plank kan je je hart ophalen. Er is zoveel keus! Uiltjes zijn helemaal in dit jaar. Huisjes waarin je een waxinelichtje kan plaatsen zijn al tientallen jaren een
must met kerstmis en mogen daarmee ook dit jaar niet ontbreken. Een krans aan de deur maakt het helemaal af.

 

Winterse trends

Er zijn deze winter veel verschillende trends waar je warm van wordt. Zo kan je je hele huis in één winterse stijl tuigen. Helemaal hip is pastel. Zachte kleuren en natuurlijke materialen waar je vrolijk van wordt. Je kunt ook totaal de andere kant op gaan met glamour: veel glitter en metaal. Tot slot is Scandinavië een nieuwe wintertrend: boordevol hout, warme kleuren en stoere decoratie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.