Dildo dromen

      Reacties uitgeschakeld voor Dildo dromen

Dildo’s bestaan in alle soorten, maten kleuren en vormen. Niet moeilijk dat je er keuzestress van krijgt. Het is niet zomaar iets dat je zoals een kleedje kan passen in een winkel. Welke dildo past bij je? Die vrolijke roze, of die realistische zwarte? De grote knots, of de subtiele vinger … Voor iedereen is er een gepaste dildo.

Jouw smaak hoeft niet die van je vriendinnen te zijn. Laat je vooral door je eigen wensen verleiden.

 

Dildo’s bestaan al duizenden jaren. Ze bestaan in diverse materialen en hebben al menig genot bezorgd. Toch lijken ze nog steeds taboe.

 

Dildo’s kopen doe je natuurlijk van oudsher in een sexshop. Daar werkt personeel dat naar je zal luisteren en je met raad en daad kan bijstaan. Wil je toch minder face à face sextoys kopen, bestaan er tegenwoordig veel online shops waar je een uitgebreide collectie met de nodige plaatjes en beschrijvingen kan bewonderen.

Natuurlijk kan je ze daar niet aanraken. Je kan wel dromen en je door je verbeelding laten leiden. Droom er gerust op los. Stel je voor hoe de dildo bij jou zou aanvoelen of aan welke wensen hij moet voldoen. Schaam je ook niet als je er meerdere zou willen.

 

Wil je een dildo die realistisch is, alsof er ergens een man aan vasthangt, of juist een exemplaar in felroze of andere te gekke kleuren met surrealistische vorm.

Laat je niet lijden door groter is beter. Of ben jij wel het type dat vindt dat size matters? Dildo’s zijn even divers als echte piemels. Voor elke dildo is er een geschikte kandidaat en omgekeerd.

Laat je niet lijden door vooroordelen over deze speeltjes. Een dildo is zeker geen toy die je enkel in de kast van eenzame vrouwen vindt. Menig koppel beschikt over een dildo en misschien zelfs wel over een hele collectie om hun liefdesspel vooruit te helpen.