Een internetwinkel voor je slim fit overhemden

      Geen reacties op Een internetwinkel voor je slim fit overhemden

Ga je slim fit overhemden online kopen dan wil je natuurlijk een webwinkel die je het zo makkelijk mogelijk maakt. Dankzij onze handige filters in de linkerkolom vind je hier de snel en eenvoudig een overzicht van alle overhemden die we in stock hebben. Stuk voor stuk overhemden van de meest bekende merken en van de allerhoogste kwaliteit. Filter uw keuze om de boordmaat te selecteren, de lengte van het overhemd of de mouwlengte (maten 5, 6 en 7 beschikbaar voor de meeste modellen). Tenslotte selecteer je nog de pasvorm, zoals in dit geval een slim fit. En je rekent snel en gemakkelijk af met één van de verschillende geaccepteerde betaalmethodes. Voor elke bestelling vanaf 50 euro is de verzending bovendien volledig gratis!

Strak in je overhemd? Ga dan voor een slim fit

Wie graag een shirt heeft dat goed op het lichaam aansluit kiest best een slim fit. Met zo’n strak uitgevoerd overhemd kun je je fysieke uitstraling nog beter in de verf zetten. Een slim fit is tegenwoordig ook bijzonder hip en modieus. We hebben dan ook een uitgebreide collectie slim fit modellen in ons aanbod, of je nu een overhemd zoekt in blauw, wit of een minder traditionele kleur. Zoek je een slim fit met een bijzonder patroon of juist in een effen kleur, met een nauw getailleerde slim fit zie je er steeds op je scherpst uit! Bij een slim fit is het bovenlijf breder dan je taille, bij een super slim fit wordt dat effect zelfs nog versterkt. Zulke hemden sluiten fraai aan rondom je bovenlichaam en zo krijg je die zo gewilde stoere en sportieve look.

“Een hippe smaakmaker, dat zijn onze slim fit overhemden voor heren!”

Maak de juiste keuze

Hoe maak je de juiste keuze tussen onze collectie slimfit overhemden en shirts? Je hebt natuurlijk de keuze uit verschillende uitvoeringen en kleuren maar daarnaast kun je bij ons ook de perfecte accessoires kiezen, zoals de bijpassende manchetknopen of das. Om tussen alle merken en modellen die we aanbieden snel het perfecte overhemd voor je te vinden hebben we al onze overhemden in enkele eenvoudige categorieën geklasseerd zodat je na het selecteren van de categorie enkel die overhemden te zien krijgt die je echt interesseren in de slim fit uitvoering. Wees dus maar eigenzinnig en creëer je eigen originele stijl uit ons ruime aanbod!

Een Slim Fit overhemd, wat is dat juist?

Een slim fit overhemd is een model overhemd dat speciaal ontworpen werd voor mannen die slank en sportief gebouwd zijn. Maar elke man met een normale lichaamsbouw kan slim fit dragen. Het hemd sluit nauw aan om het lichaam, zoals je vaak ziet bij Italiaanse overhemden. Voor mannen die iets bredere gebouwd zijn is zo’n slanke fit misschien niet het meest geschikt, je voelt je al snel opgesloten in een keurslijf. Maar voor wie het wel past is het heerlijk om in een slimfit rond te lopen, want je kunt niet enkel met je hemd maar ook met je slanke bovenlichaam pronken. Geen nood echter als een slim fit je toch niet blijkt te passen, dan hebben we ook voor bijna al onze overhemden wel een modern of een regular fit in de aanbieding. Bekijk ze allemaal op overhemden.com om overhemden kopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.