Een mooie look in de winter

      Geen reacties op Een mooie look in de winter

Het is weer winter, het weer voelt koud aan en dat zul je merken aan je huid. Je huid kan een beetje droog aanvoelen. Het is dus belangrijk om je huid goed te hydrateren. Dit doe je door het aanbrengen van een voedende crème in de ochtend en de avond. Ga dus op zoek naar een crème die goed werkt voor jouw huid. Je zult al snel merken dat je huid er minder droog uitziet en minder droog aanvoelt. Als je huid gevoed is en zacht aanvoelt, zal je make-up ook mooier blijven zitten. Op een droge huid zal dit er minder mooi uitzien.

 

Blush

In de winter zien de meeste mensen er iets bleker uit dan in de zomer. Het bruine kleurtje van de zomer is weer verdwenen en je huid ziet er dus weer witter uit. Een blush kan je gezicht helemaal laten opleven. Ga dus op zoek naar de beste kleur blush voor jouw gezicht. Heb je een koele ondertoon of juist een warme ondertoon in je huid? Is je huid heel wit of heeft je huid altijd wel een beetje kleur? Dit zijn allemaal zaken om rekening mee te houden bij het uitkiezen van de juiste blush. Met een rozige blush heb je meteen een frisse, jonge uitstraling. Gebruik deze kleur ook op je lippen en je maakt je look helemaal af.

 

Eyeliner

Eyeliner kan er ook voor zorgen dat je meer expressie in je gezicht krijgt. Zet een mooi lijntje boven je oog en je zult er meteen fris en fruitig uit zien. Hierdoor lijken je ogen groter en zie je er dus wakker uit. Het kan best een tijdje duren voordat je helemaal geoefend bent in het zetten van een eyeliner. Allebei je ogen moeten een lijntje kregen dat even dik is en er precies hetzelfde uitziet. Om dit gelijk te krijgen, zul je soms best even moeten kliederen en oefenen. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor permanente make-up. Permanente make up wordt aangebracht door middel van micropigmentatie. Een bedrijf wat hierin is gespecialiseerd, is Nouveau Contour. Als je permanente make up is aangebracht, zul je nooit meer hoeven knoeien en kliederen met een vloeibare eyeliner. Ook hoef je je nooit meer zorgen te maken over uitgelopen make-up. Ga dus lekker sporten, zwemmen, of naar de sauna. Als je klaar bent, zal je make-up er nog net zo verzorgd uitzien als voorheen.

 

Kleur

Iets anders wat de winter wel kan gebruiken is kleur. Want wie wordt er nou niet vrolijk van kleur! Het is deze winter helemaal toegestaan om kleuren te gebruiken op je ogen. Gekleurde oogschaduw is veel terug te zien op de catwalk. Je kunt dit op verschillende manieren aanbrengen. Je kunt kiezen voor een strakke, grafische variant, maar je kunt ook gaan voor een zachte vervaagde look. Voor beide manieren geldt dat je helemaal niet goed hoeft te zijn met make-up. Er wordt namelijk over het algemeen ook maar één kleur oogschaduw gebruikt. Kleuren mengen en blenden is dus niet van toepassing. Een kleurtje op het ooglid kan je een hele vrolijke uitstraling geven. Let er wel op dat het niet te veel van het goede wordt. Ga dus niet voor een gekleurde blush, oogschaduw en lipstick. Dit kan iets te veel kleur worden. Experimenteer vooral lekker met gekleurde oogschaduw. Op het ooglid, onder je oog, of als lijntje boven je oog, het kan allemaal. Ook als je hebt gekozen om permanente make up aan te laten brengen, is het nog mogelijk om oogschaduw te gebruiken. Dit gaat heel goed in combinatie samen met elkaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.