Een pretecho

      Geen reacties op Een pretecho

Er is een kindje op komst, dit is één van de mooiste gebeurtenissen in het leven. Tijdens de zwangerschap wil je het liefst zo vaak mogelijk je kindje zien en voelen. De verloskundige vertelt je een hoop over de ontwikkelingen van je baby en met 10 weken en 20 weken heb je sowieso een echo, waarbij je je kindje kunt zien. Tijdens deze echo’s wordt er gekeken naar de ontwikkelingen van je kindje, groeit hij goed? Zijn er complicaties? Klopt het hartje goed? Dit zijn allemaal dingen waar naar gekeken wordt tijdens een echo. Tegenwoordig kun je, naast de medische echo’s, ook een pretecho laten maken. Een pretecho is eigenlijk iedere echo die niet medisch is.

 

Wat is een pretecho?
Zoals net beschreven is een pretecho elke echo die niet medisch is. Je kan ervoor kiezen om elke maand een extra echo uit te laten voeren omdat je je kindje zo graag wilt zien. Je kan er ook voor kiezen om een 3d of 4d echo uit te laten voeren. Een pretecho wordt, net als een medische echo, uitgevoerd met behulp van een echotoestel en de nodige deskundigheid. Tijdens een pretecho kun je kennis maken met je kindje. Je kan de ontwikkelingen zien die je baby doormaken en je kan alle bewegingen in de buik volgen. In een ontspannen sfeer leer je je baby kennen, een pretecho is een ervaring om nooit meer te vergeten. Tijdens een pretecho kan ook het geslacht bepaald worden van je baby. Dit kan vanaf ongeveer 15 weken te zien zijn.

 

3d en 4d echo
Tijdens een pretecho kun je ervoor kiezen om een 3d of 4d echo uit te laten voeren. Door deze ontwikkeling kun je tijdens je zwangerschap al zien hoe je kindje er uit ziet. Je kan soms al zien of de baby op de vader of de moeder lijkt. Het is heel onwerkelijk om de baby die in je buik groeit al zo gedetailleerd te kunnen zien. Kijk eens naar de mogelijkheden voor een 4d echo Rotterdam. Het is voor elke aanstaande ouder een aanrader om een 3d of 4d echo uit te laten voeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *