Estee Paris

      2 reacties op Estee Paris

Verleidelijke lange wimpers met Estee Paris

 

Estee Paris, Groeimiddel doet echt wat het belooft.

Estee Paris is het nieuwste paradepaardje van Marie-anne Heuker of Hoek. Het door haar ontwikkelde Estee Paris is een productrange die zorgt voor mooie lange wimpers. “Onafhankelijk onderzoek heeft de effectiviteit van de producten aangetoond en salons die al met Estee Paris werken zijn zeer enthousiast”, aldus Marie-anne.

 

“Mijn twee andere bedrijven zijn volledig gespecialiseerd in hairextensions. We hebben lang met de gedachte gespeeld om ons assortiment uit te breiden met een wimperverlengend product, maar dat bleek lastiger dan gedacht. Er bestaan wel wimperextensions en opplaksystemen, maar we hebben nooit een merk kunnen vinden dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. Het probleem met die wimperextensions is altijd dat ze lastig zijn aan te brengen en vaak schade toebrengen aan de eigen wimpers. We hebben vele verschillende merken getest, maar de resultaten waren nooit bevredigend.”

 

Testfase

“Na vele merken wimperextensions te hebben getest werd het mij wel duidelijk dat wimperextensions nooit iets zou worden. Aangezien ik nog steeds de wens had om een product voor mooie lange, volle wimpers te lanceren, zijn we op zoek gegaan naar een middel dat de groei stimuleert. Ook dat was verre weg niet eenvoudig, want er bestaan in deze markt ongelofelijk veel producten die van alles beloven maar eigenlijk niets waarmaken. Estee Paris is wat dat betreft een hoge uitzondering. We hebben zelf uitgebreide tests uitgevoerd, het merk door een onafhankelijk onderzoeksbureau laten testen en de conclusie hiervan was steeds dat Estee Paris de groei van wimpers daadwerkelijk stimuleert en voor een mooie lange volle haargroei zorgt. WE moesten zelfs in de testfase na 8 weken onze wimpers iets korter knippen, zo lang waren ze geworden. Inmiddels zijn er verschillende salons gestart met Estee Paris en ook hun klanten bevestigen de effectiviteit van de producten.”

 

Applicator

“Er zijn binnen Estee Paris twee verschillende producten: Eyebrow Growth en Eyelash Growth.. Eveneens belangrijk is dat voor beide producten een afzonderlijke applicator is ontwikkeld, waardoor het aanbrengen van het product net zo gemakkelijk gaat als het aanbrengen van de eyeliner. De klant kan dit probleemloos thuis doen en uiteraard is het gebruik gegarandeerd veilig. De beste resultaten worden bereikt door het product éénmaal daags aan te brengen gedurende zes tot acht weken. Het resultaat is volle wenkbrauwen en lange wimpers waarvan de afzonderlijke haartjes sterk en gezond zijn.”

 

Meer informatie:

Estee Paris

Brammeloweg 43

7482 NK Haaksbergen

info@esteeparis.com

www.esteeparis.com

 

FOTOBIJSCHRIFTEN:

 

Estee Paris heeft een aantrekkelijk introductiepakket samengesteld voor salons die de werking van de producten zelf willen ervaren (FOTO: BHE 2)

 

Estee Paris Eyelash Growth zorgt binnen zes tot acht weken voor lange wimpers, waarvan de afzonderlijke haartjes sterk en gezond zijn. Op deze foto ziet u het effect voor (links) en na (rechts) behandeling (FOTO: BHE 3)

2 reacties op “Estee Paris

 1. Brenda

  Beste vrouwenplek.nl,
  Ik gebruik het product al ruim 2 maanden ik zag het bij mijn kapper in Haarlem hij vertelde dat zijn vrouw het gebruikt en zij zeer blij was met het resultaat
  Ik kan het bevestigen het werkt ik heb volle wimpers en ben nu ook bezig met mijn wenkbrauwen
  Er zijn helaas niet veel verkoop punten te vinden
  In Haarlem heb ik het bij studio 2thepoint gekocht.

  Gr, brenda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *