Floris van Bommel schoenen.

      Reacties uitgeschakeld voor Floris van Bommel schoenen.

Gave herenschoenen voegen echt wat toe aan je zakelijke outfit. Ook zijn geklede herenschoenen geschikt om de casual look net iets extra’s te geven. Floris van bommel zijn de perfecte schoenen hiervoor! Deze opvallende schoenen zijn chic, gekleed maar hebben ook een zeer modern uiterlijk met verschillende designs. En als dat nog niet genoeg is, het draagcomfort is ook optimaal doordat ze van het beste leer gemaakt zijn.

Van Bommel is ontstaan in 1734, toen werden de eerste schoenen gemaakt. Op dit moment zijn er 3 broers van de familie Van Bommel bezig in het al 9 (!) generatie oude familiebedrijf. Nog steeds worden er kwalitatieve schoenen geproduceerd door hun. In 1996 wordt het klassieke merk Floris van Bommel geboren.

De schoenen van Floris van Bommel zijn gemaakt van rundleer. Schoenen met een gedrukte structuur zijn gemaakt van leder welke bedrukt zijn. De schoenen zijn in diverse maten te verkrijgen, heb je een smalle voet, dan zal je leeswijdte G. moeten aanschaffen. Voor standaard leeswijdte zal je maat G 0.5 moeten hebben en voor een iets bredere voet zal de keuze op leeswijdte H. vallen.

De schoenzolen bestaan uit rubber of leer die met de Blake of Goodyear methode worden vastgemaakt aan de schacht van de schoen.