Girls night out!

      Geen reacties op Girls night out!

Wat is er nu beter dan een stapavond samen met je vriendinnen? Inderdaad, niks! Want waar bij jongens de avond misschien een keer rond een uurtje of 22.00 uur begint, gaat het er bij de dames wel anders aan toe. We komen het liefst voor het avondeten al samen. Dan kunnen we lekker samen koken en alvast een wijntje drinken. Vervolgens staan we uren voor de spiegel en vliegen de kledingstukken door de kamer. Jij past de shirtjes en broeken van je vriendinnen en andersom. Net zolang tot je de perfecte outfit hebt om in te gaan stappen. Is iedereen helemaal opgetut, dan begint eigenlijk het indrinken pas. Want om 23.00 uur al in de stad staan, is natuurlijk niet zo heel veel aan. De kaarten en dobbelstenen worden uit de kast gehaald en je bedenkt alvast vragen voor truth or dare. Dat spel wordt overigens steeds lastiger, aangezien jij en je vriendinnen elkaar door en door kennen. De flessen wijn, Dropshot en Bacardi worden uit de koelkast gehaald en jullie zijn klaar voor een paar gezellige drankspelletjes.

 

Indrinken

Iedere vriendinnengroep pakt het indrinken anders aan. De een gaan vol gas en spelen de meest uiteenlopende drankspelletjes. Voor deze groep zijn de woorden Kingsen, bussen en mexen niet onbekend. De echte diehards doen dit natuurlijk wel met shotjes. Dus geen kleine slokjes wijn, maar gewoon shotjes dropshot of andere sterke drank. Andere vriendinnengroepen pakken het liever anders aan. Zij houden zich meer bezig met elkaar opmaken, heel hard meeblèren op hun favoriete nummers en natuurlijk dansen door de kamer. Dit moet dan ook vastgelegd worden op camera. Dat laatste is overigens iets wat alle vrouwen doen: selfies maken. We zien er natuurlijk fabulous uit en dat moeten we wel vast leggen voor het nageslacht. Deze dames doen het wat rustiger aan wat betreft de shotjes, maar slaan ze zeker niet over!

 

Flawless

Tegen de tijd dat we de stad in gaan, hebben we onszelf al tig keer in de spiegel gecheckt, minstens net zoveel selfies gemaakt en onze voeten in high heels gestopt. Oké, dit geldt niet voor iedereen, maar een echte flawless avond is inclusief hoge hakken en mooie jurkjes en dan vooral in de zomer. Met mooi weer begeven we ons als een echte squad naar het terras om vervolgens de avond te eindigen in onze favoriete club met uiteraard de favoriete barman. Geen enkele barman die om jullie powerteam heen kan overigens. Komen jullie de kroeg of club binnen, dan draait menig man zijn hoofd even om. Jullie winden de barmannen gerust om jullie vinger en krijgen minstens één shotje gratis. Niet dat het jullie daar om draait. Het is natuurlijk hartstikke leuk, al die aandacht. Het flirten is heerlijk, maar het allerleukste aan het op stap gaan met vriendinnen is dat jullie samen zijn. Lachen, zingen en helemaal los gaan op de dansvloer, want dat kunnen jullie als geen ander. Zodra de begintune van ademnood, wannabee of who run the world door de speakers komen, ontploffen jullie bijna van blijdschap. Dat zijn jullie nummers en dat zullen jullie laten zien ook!

 

Sleep over

De beste stapavondjes eindigen met een sleep over. Jullie slapen allemaal in hetzelfde appartement, tenzij je natuurlijk een leuke boy hebt gescoord en daar de nacht mee doorbrengt. Voordat jullie naar huis gaan, moet je wel langs de loempiakraam of de dönerzaak. Op een lege maag kun je natuurlijk niet lekker slapen. Eenmaal thuis wordt er, terwijl jullie je make-up eraf halen, nog druk nagepraat over de geweldige avond en alles wat er is gebeurd. Tot slot val je als een blok en heel tevreden in slaap. Een echte girls night out is toch wel het allerbeste wat er bestaat. Of je nu 20, 30 of 40 bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *