Hoe vind ik een origineel kraamcadeau?

Het is altijd lastig wanneer vrienden, kennissen of familie een kind krijgen en je van plan bent een geboortecadeau te geven. Je wil namelijk niet te afgezaagd overkomen, en origineel zijn. Aan de andere kant moet het cadeau wel nut hebben en bruikbaar zijn. Maar hoe vind je nou een origineel kraamcadeau?

 

Originele kraamcadeau’s online

Je kan natuurlijk naar een groot warenhuis gaan, neem bijvoorbeeld de Hema. Maar de producten van de Hema zijn alom bekend in Nederland. Het is daarnaast waarschijnlijk dat de ouders ook al hebben gekeken bij de Hema voor bijvoorbeeld de inrichting van de kamer of gemakken voor het nieuwe familielid. De originaliteit is hier dus ver te zoeken.
Ook hier komt het gemak van internet weer om de hoek kijken. Op internet kan je namelijk vanuit je luie stoel een origineel kraamcadeau bestellen bij Lievepip. Maar welke voordelen biedt Lievepip?
De kraamcadeau’s zijn origineel om verschillende redenen. Allereerst kan gezegd worden dat de baby cadeau’s ecologisch gemaakt worden. Met een aankoop draag je zo bij aan een eerlijke wereld. De cadeau’s zijn namelijk geproduceerd onder goede arbeidsomstandigheden. Daarnaast zijn ze natuurlijk eerlijk, mooi, hip en lief. Niet alleen lievepip, maar ook de leveranciers van Lievepip hebben mens en milieu hoog in het vaandel staan. De producten worden veelal met biologische grondstoffen gemaakt en ook fair trade geproduceerd.
Ook bevat het baby cadeau’tje geen schadelijke en giftige stoffen waar het baby’tje mee in aanraking kan komen. Dit is niet alleen een fijn gevoel voor het kind maar ook voor de ouder.


Een online magazine voor iedereen

Wil je naast een origineel kraam cadeau verder nog leuke ideeën opdoen voor alles wat met lifestyle te maken heeft, kijk dan eens op www.lifestyle-online.nl. Hier worden verschillende tips en ideeën gedeeld die voor iedereen wel eens van pas kunnen komen en leuk zijn om te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *