Kantoor huur Hengelo

      Geen reacties op Kantoor huur Hengelo

Wat maakt een kantoor geschikt voor een bedrijf om te huren? Voordat u een kantoor gaat huren, kijkt u natuurlijk goed om u heen naar de mogelijkheden. Daar kan het wel eens lastig voor u zijn, omdat er vele mogelijkheden zijn. Waarschijnlijk bent u op zoek naar een kantoor dat een goede indruk maakt op uw klanten. Daarnaast moet u er zelf goed in kunnen vertoeven. Genoeg ruimte, goed bereikbaar en van een aantal gemakken voorzien. Een kantoor als deze is te huur in hengelo, bij Hazemeijer!

 

Hazemeijer Hengelo is een bedrijf dat kantoorruimtes verhuurt aan andere bedrijven. Deze bedrijfruimtes bevinden zich in oude fabriekshallen op een prachtig plek. Deze fabriekshallen zijn opgeknapt en is de brug tussen de karakteristieke architectuur en het moderne design. Dit geheel zorgt voor een professioneel uiterlijk, wat de nodige indruk achter zal laten op uw bezoekers.

 

Die bezoekers zullen niet veel moeite hebben om bij u te komen, want Hazemeijer is goed bereikbaar. Met de auto bent u in een mum van tijd van de snelweg bij de kantoorruimtes. Ver hoeft u ook niet te lopen, want er is een eigen gratis parkeerplaats. Ook met de trein komt u makkelijk bij Hazemijer. De kantoren liggen op nog geen 5 minuten lopen van het centraal station van Hengelo.

 

 

Tot slot zijn er voorzieningen die het wel erg comfortabel voor u maakt. Denk hierbij aan een receptie, een horecavoorziening en een super snelle internetverbinding door glasvezel. Mocht u interesse hebben in de kantoor huur Hengelo van Hazemeijer, neem dan contact op of neem een kijkje op de website: www.hazemeijerhengelo.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *