Master catering en barbecue

      Geen reacties op Master catering en barbecue

Master Catering & BBQ is een bedrijf dat is gespecialiseerd in particuliere catering en professionele keukens. Het is gelegen in Hellevoetsluis, maar heeft als werkveld heel Nederland. De focus ligt op het gebruik van de krachtige big green egg barbecue en de toepassing van dagverse en biologische producten.

 

De biologische catering zorgt voor een eerlijke handel en het komt de kwaliteit van de gerechten ook ten goede. Door nauw contact te houden met telers en leveranciers, kan Master Catering ten alle tijden de producten vers ophalen en is de kennis van het product ook aanwezig. Naast de normale producten die dagvers gebruikt worden, wordt er ook gezorgd voor een aantal seizoensproducten. Zo kunt u de gerechten afstellen op een seizoen of thema.

 

Master Catering maakt gebruik van de big green egg. Dit is een barbecue die geschikt is voor het bereiden van eten middels verschillende technieken. Je kan er mee warm en koud roken, grillen en bakken. Het is gemakkelijk om daarvoor niet verschillende kookgereedschappen nodig te hebben. Daarbij komt dat de big green egg zorgt voor de perfecte bereiding voor uw producten. De geur en smaak wordt zoveel mogelijk behouden.

 

Er zijn zelfs workshops big green egg te volgen. Hierin neemt Master Catering je een middag mee in het gebruik van de big green egg en het gebruik van biologische producten. Niet alleen krijgt u de nodige informatie, maar u gaat ook zelf aan de bak. Naderhand kunt u uw eigen creaties nog fijn proeven.

 

Wilt u meer informatie over duurzame catering of over de big green egg workshop? Neem dan een kijkje op mastercateringenbbq.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *