Moederfiets

      Geen reacties op Moederfiets

Zoals een mooi spreekwoord luidt, gaan wij u hieronder “iets boven de tafel fietsen”. Na het lezen van dit artikel, zult u “op díe fiets” gaan zeggen en niet het spreekwoordelijke zin “wat heb ik nou aan mijn fiets hangen?”.

 

Op die Moederfiets

Fietsen met een extra reiziger kan soms een lastige omstandigheid zijn. Maar wees gerust, er is gelukkig de moederfiets waarmee u heel gemakkelijk uw kinderen meeneemt op een ongevaarlijke en geloofwaardige manier! Over het algemeen heeft een moederfiets veel meer ruimte in de vorm van een extra lange bagagedrager, een breed stuur en een hele prettige lage instap. Zo kunt u op een hele makkelijk wijze de kinderzitjes installeren zonder er zelf tegen aan te botsen tijdens het fietsen. Ook neemt u op een makkelijke manier een extra boodschap of sporttas mee op de moederfiets. U hoeft niet meer vaak te twijfelen of u uw spulletjes wel kunt meenemen of niet kunt meenamen. Bijna alle moederfietsen hebben een dubbele standaard en een stuurvergrendelaar. Deze twee zeer belangrijke elementen van de fiets zorgen ervoor dat het optillen en het aftillen van uw kinderen bij stilstand heel veilig en uiterst stabiel gaat.
De Altec Sweet Moederfiets N3 Bruin
Altec Sweet Moederfiets N3 Bruin

 

Moederfietsen in talloze kleuren en types

Bijna iedere stad of dorp heeft wel een fietswinkel. Bij de meeste fietswinkels zult u wel een moederfiets kunnen aantreffen. Wat veel mensen doen is op internet vergelijken naar diverse fietswinkels die een moederfietsen aanbieden. Het is daarom erg verstandig om een op internet te verslijken naar prijs en kwaliteit verhouding.

 

De nieuwe damesfiets als variant

De nieuwe Spirit Royal N3 Wit Transportfiets 2015. Dit is geen moederfiets, maar voor sommige dames wel een mooi alternatief. Het is een Transportfiets uit 2015.
Spirit Royal N3 Wit Transportfiets 2015

 

Extra informatie over Spirit Fietsen. Spirit fietsen is een nieuwe merk fiets die recentelijk in Nederland is geïntroduceerd.

 

Gevonden wat u zocht in dit artikel? Zo niet, vertel het ons!
Een fout gevonden? Meld het ons.

 

Meer informatie:
Bezoek onze website om meer te lezen over ons: Fiets kopen bij City-Bikes.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *