Online Shoppen

      Geen reacties op Online Shoppen

 

Iedereen heeft het wel is gehad, nieuwe kleren nodig maar geen zin om naar de kledingwinkel te gaan. Veel mensen bestellen dan kleren op het internet.

 

Het online shoppen is veel gemakkelijker dan naar de winkel toe te gaan. Je steekt je internetkabel in de computer, drukt de computer aan en je gaat naar internet. Elke webshop die kleding verkoopt heeft een systeem waar je je maten kan selecteren of invoeren. Waardoor je met een klik op de knop meteen hebt gevonden wat je wil hebben.

shirts-428627_1280

Online shoppen is in korte tijd zeer toegenomen en neemt nog steeds toe. In 2005 waren er 3.9 miljoen mensen die op internet wat hadden besteld, in 2014 is dit gegroeid naar 7.9 miljoen mensen, deze stijging van 4 miljoen is voor online webshops een pluspunt. Veel inkomsten en verkeer op de sites.

 

Op internet staan veel verschillende soorten webshops, je hebt bijvoorbeeld een webshop die kleding verkoopt of een webshop die elektronica verkoopt. In 2014 is FIFA 15 één van de meest verkochte producten. Ook is er vaak gezocht naar de Chromecast Media streamer en de GoPro camera.

 

Ook is het vaak goedkoper om online te bestellen, dit komt doordat er geen of weinig overige kosten gemaakt hoeft te worden. Je hoeft namelijk geen belasting te betalen over een pand en vervoer van opslag naar de winkel is ook niet nodig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.