Stijl tips met Italiaanse Overhemden

      Geen reacties op Stijl tips met Italiaanse Overhemden

Italiaanse overhemden zijn prachtige overhemden en het is natuurlijk belangrijk dat je deze goed draagt zodat het overhemd prachtig eruitziet en je het volledig kan benutten. In dit artikel geven wij je verschillende soorten stijltips zodat je met alle Italiaanse overhemden er altijd helemaal tiptop uitziet!
italiaanseoverhemdenitaliaansherenoverhemdgasparosaxblauwbendelli3large
Tip 1
Als eerste tip is het belangrijk om altijd de goede maat uit te kiezen. Door de juiste maat te kiezen komt het overhemd het best tot zijn recht en zal hij dan ook het beste passen op jou en je lichaam. Zorg en dan ook echt altijd voor dat het overhemd mooi valt over de schouders, en dat het niet al te strak rondom de borst zit. Het beste is dan ook om altijd te proberen een overhemd in de winkel te kopen zodat je weet dat hij goed past bij jou maat.

Tip 2
Als tweede stijl tip met je Italiaanse overhemd is de manier waarop je het knoopt. Dit klinkt misschien een beetje raar maar veel mannen vinden het nog steeds lastig om een overhemd goed te knopen. Zeker als je een mooi Italiaans overhemd hebt is het belangrijk dat je alle knopen op de juiste wijze knoopt. Het beste is om je overhemd helemaal dicht te knopen, hiermee creëer je vooral een zakelijke look. Als je echter besluit om de bovenste twee knopen open te laten creëer je op die manier een meer casual look.

Tip 3
Als laatste hebben we een stijl tip die niet zozeer met het overhemd te maken heeft maar met de algemene look die je uitstraalt waarbij het overhemd belangrijk is. Zorg voor goed matchende schoenen. Zorg bij een mooi licht overhemd voor bijvoorbeeld witte schoenen, en bij een zakelijk overhemd mooie bootschoenen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.