SUPpen in Scheveningen: een ideaal bedrijfsuitje!

      Reacties uitgeschakeld voor SUPpen in Scheveningen: een ideaal bedrijfsuitje!

Wat is er nu leuker op het werk dan de sleur eens even lekker te onderbreken en samen met je collega’s even iets heel anders te beleven? Vrijwel niets toch? Hebben jullie daar nu ook zin in gekregen, dan wordt het tijdje om een leuk bedrijfsuitje in Scheveningen en omgeving te gaan zoeken. Op het werk zitten jullie natuurlijk al lang genoeg stil achter jullie bureaus en daarom is het goed om nu eens lekker actief aan de slag te gaan en te gaan SUPpen in Scheveningen!

SUPpen? Maar wat is dat dan?

Het kan natuurlijk zo zijn dat je zo ontzettend hard hebt zitten werken dat je deze nieuwe trend hebt gemist, maar wij kunnen je vertellen dat SUPpen het tegenwoordig helemaal is. Stand up paddling (kortweg: SUPpen) is een superleuke, actieve sport die je uitdaagt om het beste uit jezelf te halen. Staand op een surfboard moet je je weg zien te vinden door de woeste golven of juist door het meer kalme water heen. Met een peddel in de hand probeer je vervolgens zo goed mogelijk te navigeren. Voorwaarde hiervoor is wel dat je je balans weet te houden!

SUPpen als teamuitje in Scheveningen

In je eentje zal je wat minder gemotiveerd zijn om door te zetten en daarom is het goed om met een stel gezellige mensen samen te gaan SUPpen. Door elkaar aan te moedigen en te vertellen waar het beter kan zal het onderling vertrouwen toenemen en komen jullie als collega’s nader tot elkaar. Als jullie dan later weer terug zijn op het werk weet je hierdoor nog beter wat je aan elkaar hebt en hoe je elkaar kunt helpen. Zo bezien is lekker een dagje SUPpen in Scheveningen het beste wat jouw team kan overkomen!