Tips die het sporten makkelijker maken

      Reacties uitgeschakeld voor Tips die het sporten makkelijker maken

Soms hebben we echt geen zin om te sporten, en weten we eigenlijk niet meer waarom we het doen. Het duurt lang voordat we resultaat zien. Maar geef niet op, want het loont uiteindelijk écht wel. En daar moeten we ons op focussen.

Kijk niet naar je gewicht

Ben je ondertussen ook aan het afvallen, maar gaat het allemaal niet snel genoeg? Probeer niet teveel naar je gewicht te kijken. Vet zet zich om in spieren, en daardoor kan het zijn dat je meer weegt dan je eerst deed. Het is belangrijk om je vetpercentage in de gaten te houden én je daarop te richten. Dan word je automatisch fit.

Motivatie

Natuurlijk gaat het niet zo snel als je zelf zou willen, maar blijf je doelen in gedachten houden en blijf er hard aan denken. En je ziet het misschien niet gelijk aan je lichaam, maar dat houdt niet tegen dat je wel omhoog gaat in het gewicht wat je traint of de conditie die beter wordt.

Fit worden

Denk aan je doelen, daarmee word je fit. Natuurlijk moet je geen friet en pizza elke dag eten, want dan val je nog steeds niet af. Maar motivatie is bij wijze van spreken het halve werk. Het is 80% eten en 20% sport, wanneer je wil afvallen. Dus wanneer je gezond eet en regelmatig sport, komt het resultaat vanzelf.

Ochtend

Sport ’s ochtends, klinkt gek, maar dan ben je er ‘van af’, wanneer je het sporten eigenlijk helemaal niet zo leuk vindt is het gewoon fijn om er ‘van af’ te zijn. Mocht je wel een sport liefhebber zijn, kun je ’s middags gewoon nog een keer gaan als je wil!

Blijf gemotiveerd, en blijf positieve punten naar boven halen, dan komt het echt vanzelf. Wees daar maar niet bang voor. Resultaten komen, en als je even lekker een dagje wil relaxen met een handje chips en cola  moet je dat gewoon doen. We leven tenslotte maar één keer! Voor meer tips voor vrouwen, kijk op  vrouwenstijl of op vrouwentotaal. Een site voor en door vrouwen!