Verschillende inrichtingen in je huis.

      Reacties uitgeschakeld voor Verschillende inrichtingen in je huis.

Er bestaan verschillende stijlen om je huis in te richten. Deze zijn ontstaan vanuit verschillende culturen, achtergronden en natuurlijk persoonlijke smaken. Maar welke stijl past nu het best bij je? En waarom spreekt juist deze stijl zoveel mensen aan. In dit artikel vergelijken we drie verscheidene stijlen met elkaar. Het landelijke interieur, een klassiek interieur of toch een modern interieur.

Landelijke inrichting

Misschien wel terug van weggeweest. Waar deze stijl vroeger veelal werd gebruikt vanwege de beperkte budgetten of doordat er simpelweg nog geen behoefte was aan een complete afwerking is het tegenwoordig weer een trend om de draagbalken te laten zien. Dit kan worden doorvertaald in de inrichting bijvoorbeeld door het gebruik van brocante woonaccessoires. Houten meubels kunnen het laatste zetje geven naar een landelijke inrichting, zeker als je een landelijke keuken op maat laat maken!

Klassiek interieur

Het kan ook zijn dat je nog steeds overtuigd bent van een klassiek interieur. Deze meer deftige stijl wordt door veel mensen als ouderwets ervaren, maar of dat terecht is? Het klassieke interieur veranderd continu mee aan de wensen en comfort eisen van vandaag de dag. Een klassiek interieur wordt vaak gecombineerd met een echte houten vloer en de kleuren brons zilver en goud. Dit geeft een statig karakter. Ideaal voor het ontvangen van relaties.

Moderne inrichting

Het is ook goed mogelijk dat je juist houdt van strak, wit en tot in de puntjes afgewerkt interieur. Hierbij is het belangrijk dat je oog hebt voor ruimte en veel gebruikt maakt van glas, natuursteen en multiplex. Vaak is er ook een belangrijke rol neergelegd voor licht, wat door de lichte afwerking goed wordt gereflecteerd. Ook de keuze in meubels is van groot belang.