Voor deze kapsels zijn hairextensions jouw redder in nood

      Reacties uitgeschakeld voor Voor deze kapsels zijn hairextensions jouw redder in nood

Heb jij van jezelf nogal dun en futloos haar? Dan zijn er waarschijnlijk een aantal kapsels die je niet kunt maken met jouw haar. En dat is natuurlijk ontzettend jammer! Iedere vrouw vindt het wel eens leuk om een volle bos met lange lokken te hebben. Hier kun je namelijk de prachtigste kapsels mee maken. Maar niet getreurd! Hairextensions kunnen ervoor zorgen dat ook jij van een volle bos haar kunt genieten. Clip-in extensions zijn perfect voor een feestje, omdat je ze makkelijk kunt bevestigen en ze er ook weer makkelijk uit kunt halen. Zo creëer jij binnen no time een prachtige look en steel jij de show op het feestje. Wil je extensions bestellen? Dan kun je terecht bij Hairextensions Voordeel. In deze blog geven we je een aantal ideeën voor haarstijlen die je perfect kunt maken met extensions.

Romantische losse krullen

Lange, losse krullen zijn nou eenmaal heel glamoureus en romantisch. En met extensions in je haar kun je dit kapsel perfect maken. Extensions van echt human hair kun je gewoon krullen met de krultang, waardoor je dit kapsel binnen no time hebt gecreëerd. Voor een echte zachte look borstel je de krullen nog even door met een grove kam of borstel.

Half opgestoken kapsels

Ook voor half opgestoken kapsels zijn hairextensions jouw redder in nood. Omdat je de helft van je haar nodig hebt om je haar op te steken, maar ook nog genoeg haar los moet hebben hangen, zijn deze kapsels niet geschikt voor vrouwen met dun haar. Een half opgestoken kapsel met dun haar kan er namelijk al snel een beetje slap en futloos uitzien, omdat er maar weinig haar overblijft wat los hangt. Daarentegen kun je met extensions de prachtigste half opgestoken kapsels creëren. Krul bijvoorbeeld al je haar en zet het bovenste gedeelte achterop je hoofd vast. Of maak een half knotje voor een wat speelser effect. Ook kun je losse plukken van de bovenkant van je haar pakken en deze plukje voor plukje met schuifspelden vastzetten.

Vlechten

Tot slot zien ook vlechten er een stuk mooier uit met extensions. Vlechten krijgen namelijk een stuk meer volume, wat er prachtig uitziet. Daarom kan het leuk zijn om eens te experimenteren met verschillende vlechten. Ga voor een schuine vlecht die nonchalant over je schouder hangt, of maak eens een vissengraatvlecht. Dit doe je door je haar te verdelen in twee delen, en vervolgens een plukje haar onderaan van het linker deel te pakken. Dit plukje leg je over het linkerdeel heen en je pakt hem vervolgens bij het rechterdeel. Nu doe je hetzelfde maar dan aan de rechterkant. Ga zo door totdat je de hele vlecht hebt gemaakt en je zult zeker de show stelen!