Voordelen palletstellingen

      Geen reacties op Voordelen palletstellingen

Heb jij voor jou eigen zaak te maken met opslagruimte of een magazijn? Denk dan altijd goed na over de inventaris voor in dat magazijn. Het grondoppervlak van magazijnen en opslagruimtes wordt vaak zeer goed gebruikt, maar over het algemeen gaat er veel ruimte verloren in de hoogte, omdat men niet weet hoe de opslagwaren gemakkelijk in de hoogte kunnen worden opgeslagen. Hiervoor zijn speciale entresovloeren ontworpen die gebruikt kunnen worden om meer uit jou opslagruimte te halen. Met een magazijnstelling maak je dus niet alleen gebruik van het grondoppervlak van jou magazijn of opslagruimte maar ook van de hoogte van dat magazijn of opslagruimte. Meer producten in dezelfde opslagruimte dus. Hieronder staan de voordelen van de meest voorkomende magazijnstellingen zoals de palletstelling.

 

Voordelen magazijnstellingen

Een van de meest voorkomende magazijnstellingen is de palletstelling. Deze stelling is om te beginnen zeer gebruiksvriendelijk vanwege de grote ruimtes tussen de verschillende opslagniveaus. Hierdoor kunnen je zelf of eventuele werknemers met of zonder machinerie zoals bijvoorbeeld een heftruck gemakkelijk de producten in of uit de schappen plaatsen. Naast de gebruiksvriendelijkheid zijn de palletstellingen ook gemakkelijk schoon te houden wederom vanwege de simpele en weinig complexe constructie van de palletstellingen. De verschillende niveaus van de palletstellingen zijn in hoogte verstelbaar waardoor je je opslagcapaciteit kunt optimaliseren. Ten slotte helpen palletstellingen jou om de gehuurde ruimte optimaal te benutten met als gevolg dat de opslagkosten per product dalen en dat er dus meer winst overblijft.

Kortom

Een palletstelling kan jou helpen om jou opslagruimte of magazijn optimaal te benutten. Palletstellingen zijn handig, gebruiksvriendelijk en kostenbesparend.

 

Magazijnplein

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *