Weet jij een leuk cadeau voor hem?

      Reacties uitgeschakeld voor Weet jij een leuk cadeau voor hem?

Een cadeau voor hem … pffff, daar vraag je wat zeg. Dit is vast iets dat je wel herkent. Het valt vandaag de dag dan ook niet mee om een cadeau voor hem, voor de man van tegenwoordig te vinden. De reden hiervoor is makkelijk aan te wijzen. Met de komst van internet shoppen is winkelen ineens ook weer leuk geworden voor mannen. Mannen kopen dan ook sneller iets dat ze graag willen hebben en dat maakt dat het anno nu een stuk lastiger is om een cadeau voor hem te vinden. Toch zijn er nog voldoende cadeaus voor hem te vinden. Want zoals het internet voor mannen de uitkomst was qua winkelen, zo is het internet voor jou de oplossing als het gaat om cadeaus voor hem. Laat het internet dan ook jouw gids zijn in de zoektocht naar een leuk en origineel cadeau voor hem. Hou er hierbij rekening mee dat mannen zeker niet altijd praktisch zijn ingesteld. Zij zijn juist dol op hebbedingetjes en gadgets en weten de humor in een cadeau voor hem zeker te waarderen.

 

cadeauvoorhem

 

Valentijnscadeau voor hem

Valentijnsdag is natuurlijk de dag bij uitstek om jouw man of vriend eens met een ludiek cadeau voor hem te verrassen. Valentijnsdag is anno nu allang niet meer de dag waarop je jouw stille liefde laat weten dat je iets voor hem of haar voelt. Integendeel zelfs. Het is gewoon een dag waarop je iemand die bijzonder of speciaal voor jou is verrast met een kaartje, een bloemetje of met een leuk cadeau voor hem. Er hoeft dan ook lang niet altijd sprake te zijn van een echte liefdesrelatie, want het is anno nu ook de volstrekt normaalste zaak van de wereld om bijvoorbeeld jouw beste vriend eens te verrassen met een valentijnscadeau voor hem. Voorbeelden van een valentijnscadeau voor hem? Misschien zijn dit tips waar je iets aan hebt:
• digitale fotolijst (met daarin natuurlijk een aantal foto’s van jouw/jullie);
• digitaal springtouw;
• sleutelvinder.
Uiteraard koop je deze geschenken online, lekker makkelijk toch?

 

Vaderdag cadeau voor hem

Een ander moment waarop je op zoek moet naar een cadeau voor hem is vaderdag. Jaarlijks, op de derde zondag van juni, is het vaderdag. De kans is groot dat jij geen tekening of knutselwerkje meer voor jouw vader maakt. De kans is echter best groot dat jouw vader dit nog steeds erg leuk zou vinden, maar dit geheel terzijde. Laten we het er maar op houden dat het ook dit jaar weer gewoon een in de winkel of webshop gevonden vaderdag cadeau voor hem gaat worden en geen knutselwerkje. Vaderdag is een uitstekende dag om aan te komen met een “geintje”. Je zou hierbij kunnen denken aan:

• led douchekop;
• selfiestick;
• mini biljarttafel.

 

Zomaar …

Het is gek, maar al te vaak geven we iemand alleen een presentje als hier een reden voor is. Een verjaardag, een feestdag of ander bijzonder moment, maar waarom niet buiten deze geijkte momenten iemand eens verrassen met een aardigheidje? Een cadeau voor hem is niet aan welke gelegenheid dan ook gebonden en dus kun je een cadeau voor hem geven op een moment waarop jij dit wil of op een moment wanneer jij dit nodig vindt. En als je dan toch een reden nodig hebt om iemand iets te willen geven, dan verzin je toch gewoon zelf iets? De tuin die er mooi bij ligt, het zonnetje dat schijnt, hij wordt morgen 33 jaar en 214 dagen oud … laat ook hierbij jouw fantasie de vrije loop. Jouw beloning zal namelijk altijd groot zijn. Een cadeau voor hem zal zeker in de smaak vallen. Een kus, een omhelzing en zeker een grote glimlach zal minstens jouw deel zijn. En zeg nu zelf, alleen daarom ga jij toch ook snel op zoek naar een leuk cadeau voor hem?