Welke draagzak voor een pasgeboren baby?

      Reacties uitgeschakeld voor Welke draagzak voor een pasgeboren baby?

Overweegt u om te beginnen met het dragen van uw pasgeboren baby maar u heeft geen idee welke draagzak geschikt en bruikbaar is vanaf de geboorte? Maak je geen zorgen! Hier leert u hoe u de veiligste draagzak voor pasgeborenen kiest. De veiligheid en het comfort van uw baby staan ​​voorop!

Het gebruik van een draagdoek of draagzak is erg handig omdat het je handen vrijmaakt. Het is vooral handig als u meer dan één kind hebt, huishoudelijke klusjes moet doen of ergens heen moet gaan waar de kinderwagen te groot en onhandig is (bijvoorbeeld een druk winkelcentrum of luchthaven). Sommige ouders gebruiken zelfs een draagzak in plaats van een kinderwagen!

Als moeder weet ik dat de keuze enorm en soms overweldigend is. Als je worstelt met welk type draagzak en welk model je moet kiezen, is het antwoord vrij eenvoudig: het hangt af van wat comfortabeler is voor jou en je baby. Het belangrijkste is om een ​​draagzak te kiezen die veilig is voor de pasgeboren baby. Of je nu een aanstaande ouder bent of al een pasgeboren baby hebt, hier vind je de beste en veiligste babydragers waarmee je je baby-draagreis kunt beginnen.

Boba draagzak

Een Boba draagzak kan worden gebruikt vanaf de geboorte tot 15 kilo. Hoewel het een hoge gewichtslimiet heeft, werkt het het beste tot ongeveer 9-11 kilo. Het is perfect voor pasgeboren baby’s en het zal u gemakkelijk tot 1 – 1,5 jaar dienen.

Onder de Bobba draagzakken bestaat ook de Boba Wrap. De Boba Wrap wordt in één maat geleverd, maar hij is ongeveer 5,5 meter lang en hij is zeer verstelbaar, zodat zelfs zeer kleine en grote ouders hem goed kunnen vastbinden en comfortabel kunnen dragen.

Ergobaby omni 360

Laten we beginnen met de alles-in-één-carrier van Ergobaby. Deze draagzak kan vanaf de geboorte worden gebruikt, maar de baby moet minimaal 7 kilo wegen.

Wist je dat je Ergobaby Omni 360 zelfs tot 4 jaar kunt gebruiken?! Ja, 4 jaar. Het kan een kind tot 20 kilo houden. Het is misschien wel de enige koerier die je zelfs nodig hebt.

Het is echt verbazingwekkend hoe deze alles-in-één Ergobaby draagzak met het kind meegroeit en zich gemakkelijk aanpast aan de grootte van het kind.

Deze gespdrager is super veelzijdig en biedt weinig posities, wat echt geweldig is omdat een peuter andere voorkeuren heeft dan een baby, toch?

Dus met Ergobaby Omni 360 kun je de baby op je voorkant, heup of rug dragen. Draag uw pasgeboren baby aan uw voorkant (buik-tot-buik positie) – geen inzet nodig. Naarmate de baby groeit, zonder hulp kan zitten en een goede nekcontrole heeft (ongeveer 6 maanden), kunt u overschakelen naar heuppositie of zelfs beginnen met het dragen van uw baby op uw rug.

Baby K’tan

Deze draagzak  is ook geschikt vanaf de geboorte tot 15 kilo. De meeste ouders zijn het erover eens dat het tot het eerste jaar prima werkt.

Net als Boba Wrap is het verkrijgbaar in twee stofversies. Baby K’tan Original is gemaakt van 100% natuurlijk katoen. Baby K’tan Breeze is gemaakt van ademend mesh aan de ene kant en zacht katoen aan de andere kant.

Afhankelijk van het weer kunt u beslissen of u het gaas voor of op uw rug wilt plaatsen. Zoals de naam al zegt, zorgt Baby K’tan Breeze voor een betere luchtcirculatie, het wordt niet heet en vermindert vocht. Het is een goede keuze voor moeders die hun baby in de zomer krijgen of voor degenen die in een warm klimaat leven, zoals in Florida.

Maar naast een beter ademend vermogen is het hetzelfde als het originele model en biedt het dezelfde stabiliteit, maar sommige ouders vinden het iets minder rekbaar.