Welke jurkjes dragen vrouwen dit jaar?

      Reacties uitgeschakeld voor Welke jurkjes dragen vrouwen dit jaar?

Er zijn verschillende jurkjes van Yaya en Studio Anneloes die we in 2020 terug zien. De zomer van 2020 komt er natuurlijk weer aan en dat zorgt ervoor dat het tijd wordt om te gaan winkelen zodat je nog op tijd bent om mee te doen met de trends. Uiteraard hoeft dit niet, maar het is altijd makkelijk om te weten wat de trends van 2020 zijn om meer inspiratie op te doen. Je kunt natuurlijk ook altijd Yaya of Studio Anneloes bezoeken om inspiratie op te doen.

  1. Cut-outs

In 2020 zijn we bijvoorbeeld de Cut-out als een trend. Dit is een normale, minimalistische jurk waarbij een cut-out is toegevoegd. Je kan denken aan een cut-out die een stukje van de rug blootgeeft, of een cut-out bij een van de benen of heupen. Je wilt natuurlijk de jurk wel netjes houden en door juist een langere versie van de jurk te nemen of eentje met bijvoorbeeld een col, kun je het weer in balans krijgen. Op die manier wordt de jurk niet te bloot, maar kun je alsnog een beetje speels zijn.

  1. Crochet als materiaal

Crochet is een materiaal wat op verschillende manieren gebruikt kan worden, maar niet op elke manier werkt. In de vorm van een jurk dan juist weer wel. De stof zorgt ervoor dat het lekker comfortabel zit, maar de vorm van de jurk kan een hoop bepalen voor de uitstraling. Het kan de jurk een vriendelijke en rustige uitstraling geven, maar ook een sexy en speelse uitstraling. Wil je in 2020 dus gaan voor een leuke trend dan is het zeker een goed idee om een kijkje te nemen bij een crochet jurk.

  1. Polka dot als print

Polka dot is ook een print die vaak voorkomt in verschillende jaren, maar ook in 2020 zien we veel jurken terugkomen met polka dots. Polka dots hebben een vriendelijke uitstraling waardoor het balans kan brengen in een hele sexy jurk, maar ook juist wat vriendelijkheid kan brengen. een ideale manier dus om verschillende stijlen aan een jurk toe te voegen.