Welke van de winterjas past bij je?

      Geen reacties op Welke van de winterjas past bij je?

Als er een kledingstuk is dat je in de koude maanden veel aanhebt dan is het wel de winterjas, en dus wil je dat jouw winterjas een van je favoriete kledingstukken is.

Winterjassen met bontkraag

We zien het al een tijdje in het modebeeld, jassen met een bontkraag. Deze jassen zijn perfect wanneer je houdt van een extra detail, en wanneer je het snel koud hebt. Bontkragen houden je namelijk redelijk goed warm, en ze kunnen erg leuk uitzien. Bovendien heb je ze in verschillende kleuren en patronen en kunnen ze dus een twist aan jouw jas geven zonder dat het te veel van het goede is. En wanneer je wel van wat meer houdt kun je altijd nog een jas die helemaal van bont is kopen.

De trenchcoat

Wanneer jouw kledingstijl klassieke en tijdloos is dan past de trenchcoat hier perfect in. Dit is een van die winterjassen die nooit uit het modebeeld zal verdwijnen net zoals de parajumpers. Je kunt hem met elke outfit combineren door zijn klassieke vorm en neutrale kleuren. Bovendien is een trenchcoat vaak warmer dan hij eruitziet, vooral wanneer je wollen variant koopt.

De bomberjack

Wanneer je denkt aan de bomberjack denk je misschien eerder aan een zomerjas dan een winterjas, maar ook als winterjas kan hij geschikt zijn. Zo heb je bomberjacks met donzen of wollen voeringen. De bomberjack is een stuk stoerder en sportiever dan de andere jassen. Bomberjacks kun je bovendien in neutrale kleuren als zwart krijgen maar ook in opvallende kleuren en printjes. Ideaal dus als je graag uniek wilt zijn met je kledingstijl

Je hebt uiteraard nog meer keuzes in winterjassen dan deze drie maar ik geloof wel dat dit de meest belangrijke opties zijn. Lees ze dus goed door en bedenk welke jas het beste bij jou past. Deze jas moet je dan zeker in huis halen zodat je vanaf nu elke koude dag jouw winterjas met plezier aan kan trekken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.