Zo kies je de juiste tas bij je outfit

      Reacties uitgeschakeld voor Zo kies je de juiste tas bij je outfit

Als je er stijlvol uit wilt zien is het van belang dat je de juiste tas draagt bij je outfit. Het is natuurlijk zonde als je een geweldig outfit aan hebt, maar de tas een totale mismatch is. Om je wat op weg te helpen geven we je in dit artikel een aantal handige tips, waarmee je altijd de juiste tas draagt bij je outfit. Op deze manier zal je hoe dan ook de show stelen!

Kies voor basic kleuren

Als je graag op safe speelt en liever niet het risico neemt om op een haastige dag een fashion blunder te begaan, kies dan voor basic kleuren. Koop een tas in het zwart, grijs of bruin. Deze kleuren staan bijna bij alle andere kleuren en hierdoor hoef je je geen zorgen meer te maken of je tas wel bij je outfit staat. Een ander voordeel hiervan is dat je maar een enkele tas hoeft te kopen. Hierdoor hou je weer geld over voor andere leuke kleren en accessoires!

 

Let op het materiaal

Van belang is dat je goed let op het materiaal dat je koopt. Niet elk materiaal matcht met elke stof. Een dames tas van leer is goed te combineren met een verschillende soorten stoffen. Ook dit is dus weer een veilige keuze. Kies je juist voor een eyecatcher, zoals slangenleer, dan zal je juist weer beter op moeten letten. Je kunt dan niet te veel andere statements dragen.

 

Combineer ook met andere accessoires

Buiten dat je tas met je outfit moet matchen, moet het natuurlijk ook te combineren zijn met je andere accessoires. Denk bijvoorbeeld aan je dames portemonnee. Kies je voor een zwarte leren tas? Dan combineert dit weer mooi met een zwarte leren portemonnee.